Lite om hur och varför...

 

På denna hemsida tänkte jag, för den som är intresserad, visa lite av de bilder som jag fotat genom åren och som jag fotograferar fortlöpande. Här är både gamla diabilder som jag scannat in och nyproducerat. Mitt fotograferande kretsar mycket kring natur, fåglar och djur så mycket av bilderna har just sådana motiv. Men jag finner också nöje i att ta andra typer av bilder så förhoppningsvis skall det finnas lite smått och gott för alla smaker.

 

Jag har länge tänkt att göra just en hemsida att visa min bilder på men har dragit mig lite för det, Det finns ju så många duktiga fotografer där ute och det kan nästa kännas lite förmätet att slå sig in bland dem så att säga. Men å andra sidan, varför fotografera en massa och inte visa upp vad man åstadkommit. Så sagt och gjort, här är nu min hemsida.

Jag har försökt att göra sidan så enkel som möjligt att använda och navigera i där menyer ska kunna lotsa er fram till bilder i olika kategorier. På förstasidan finns en bildvisning som slumpmässigt väljer ut bilder för visning.

 

Eftersom jag vistas en del i naturen och skådar en del fågel så är det naturligt att jag också passar på att fotografera dessa när jag ändå är i farten så att säga. Därför tänker jag försöka lägga lite krut på att bygga ett fotokartotek kring dessa och kommer fortlöpande, i mån av tid, att publicera nya men även tidigare tagna bilder där.

Naturen är för mig en stor inspirationskälla. Inget kan, i mitt tycke, mäta sig med den mångfald av motiv, ljus och situationer som naturens skådespel kan uppvisa. Vi måste vara rädda om den för allas skull.

En del innehåll under vissa rubriker kan tyckas vara en aning magert eller tillochmed vara tomma men hav tålamod, jag kommer i sinomtid att fylla på även dessa.


Under rubriken Människor kan, p.g.a svårighet med att få kontakt med vederbörande, förekomma bilder som vederbörande inte vill ska finnas på denna sida. Var då vänlig och kontakta mig så ska jag se till att ta bort dem omgående.Hoppas nu att åtminstone några av bilderna röner uppskattning hos er som betraktare. 

 

Christer JohanssonFree live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop